Jatkokoulutukset

Olet tervetullut opiskelemaan koulullemme lisää uusia taitoja! Koulutukset ovat tarkoitettuja tällä hetkellä opiskeleville hierojille, valmistuneille hierojille tai fysioterapeuteille. KOULUTUKSIIN ILMOITTAUTUMISET OVAT SITOVIA ! Jos perut koulutuksen 14 pv ennen koulutuksen alkamista, veloitamme puolet koulutuksen hinnasta. Jos perut koulutuksen 7 pv ennen koulutuksen alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko koulutusmaksun. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 25 €.

Jos koulutus ei jostain syystä toteudu, maksamme koulutusmaksun kokonaisuudessaan takaisin viikon sisällä kurssiajankohdasta. 

Ilmoittaudu koulutuksiin koulullemme puh. 02-233 9993 (palvelemme maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-20 ja perjantaisin klo 9-16 välisenä aikana) tai voit ilmoittautua sähköpostitse hieronta.akatemia(at)turku.inet.fi (sähköpostitse ilmoittautuessasi kerro mihin koulutukseen haluat, oma nimesi, puhelinnumerosi).

syksyn 2018  koulutukset:

PÄIVITÄMME SIVUJA!

TIEDOT SYKSYN JATKOKOULUTUKSISTA TULEE SIVUILLEMME VIIMEISTÄÄN ELOKUUN ALUSSA 

·       

MOBILISOINTI JA MET-TEKNIIKAT

Perjantaina 28.9.2018     klo 15-20

Lauantaina 29.9.2018     klo 9-16

Kouluttaja: Nora Seppä, osteopaatti

Koulutuksen hinta: 260€ (sis. alv 24  %) ilmoittautumiset: noraseppa@hotmail.com

Viimeinen ilmoittautuminen 20.8.2018 mennessä.

Tervetuloa oppimaan tehokkaita ja helposti toteutettavia mobilisointitekniikoita kahden päivän koulutukseen!

Kurssilla perehdytään teoriatasolla tarkemmin  rangan biomekaniikkaan sekä käytännössä lähestytään rangan liikerajoituksia tehokkaasti MET-tekniikalla. Huolellinen liikkeen/rajoituksen tutkiminen tehdään ennen hoitoratkaisun valintaa.

MET-tekniikka (muscle energy technique) tarjoaa turvallisen ja erittäin tehokkaan tavan lisätä nivelten ja yksittäisten nikamien liikettä vähentäen jännitystä mm faskiassa. Tällä samaisella tekniikalla lähestymme myös esim. palleaa sekä leukaniveltä. Näiden tärkeiden alueiden hoitamisella saat asiakkaan kokonaistilanteen  edistymiseen huimasti vauhtia!

Kurssilla opitaan myös monipuolisesi muita hyväksi ja tehokkaiksi havaittuja tekniikoita, esim. vipuvarsitekniikoita ja faskiatekniikoita.

Saat kurssilla kaikki opetettavat tekniikat sisältävän materiaalin, jossa tekniikat ovat valokuvattu huolellisesti.

LIsätietoja kurssista: noraseppa@hotmail.com

Yhteystiedot

Humalistonkatu 17 a, 2. krs.
20100 Turku

Puhelin
(02) 233 9993

Ota yhteyttä