jatkokoulutukset

Olet tervetullut opiskelemaan koulullemme lisää uusia taitoja! Koulutukset ovat tarkoitettuja tällä hetkellä opiskeleville hierojille, valmistuneille hierojille tai fysioterapeuteille. KOULUTUKSIIN ILMOITTAUTUMISET OVAT SITOVIA ! Jos perut koulutuksen 14 pv ennen koulutuksen alkamista, veloitamme puolet koulutuksen hinnasta. Jos perut koulutuksen 7 pv ennen koulutuksen alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko koulutusmaksun. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 25 €.

Jos koulutus ei jostain syystä toteudu, maksamme koulutusmaksun kokonaisuudessaan takaisin viikon sisällä kurssiajankohdasta. 

Ilmoittaudu koulutuksiin koulullemme puh. 02-233 9993 (palvelemme maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-20 ja perjantaisin klo 9-16 välisenä aikana) tai voit ilmoittautua sähköpostitse hieronta.akatemia(at)turku.inet.fi (sähköpostitse ilmoittautuessasi kerro mihin koulutukseen haluat, oma nimesi, puhelinnumerosi).

Kevään 2019 jatkokoulutukset tulevat sivuillemme mahdollisimman pian,  päivitämme sivuja...

kevään 2019  koulutukset:

* MOBILISOINTITEKNIIKAT  KURSSI 1.-2.2.2019

* MOBILISOINTI JA MET  8.-9.3.2019 

* ÄÄNIMALJAKOULUTUS (2 PÄIVÄÄ) ajankohta vielä avoin

* RINTARANGAN TUTKIMINEN JA HOITO  ajankohta vielä avoin 

* PURENTAONGELMIEN HOITO 2.5. JA 7.5.2019 (2 PÄIVÄÄ) 

* INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 4.5.2019 

* KINESIOTEIPPAUS 14.5.2019  

* TRIGGERPISTEET JA LIHASKALVOT 21.5. SEKÄ 29.5.2019 (2 PÄIVÄÄ)

TARKEMMAT KOULUTUSESITTELYT TULEVAT SIVUILLEMME MAHDOLLISIMMAN PIAN!

MOBILISOINTITEKNIIKAT-KURSSI  

perjantaina 1.2.2019 klo 15-20

lauantaina 2.2.2019 klo 9-16

Kurssilla opitaan monipuolisesti mobilisointitekniikoita sekä faskiatekniikoita, joita on helppo yhdistää hierontahoitoon, tuoden niihin lisää vaikuttavuutta. Kudosten ja nivelten mobilisointi tuo sinulle reilusti lisää työkaluja hoitaa asiakkaasi sekä akuutteja kiputiloja että krooniseksi muuttuneita tilanteita. Hoitosi vaikuttavuus syvenee ja kantaa kauemmas sekä vaikeiden asiakastapausten hoito helpottuu!

Oppiminen kurssilla tapahtuu vahvasti käytäntöpainotteisesti. Sen tueksi tarkastellaan myös anatomiaa sekä fysiologisia järjestelmiä sekä niiden välisiä yhteyksiä ja vahvistetaan ymmärrystä kehon kokonaisvaltaisuudesta.

Kurssilla käymme läpi asiakkaidemme yleisimpiin oirekuviin soveltuvia tekniikoita (mm. tension neck, lumbago, hiirikäsi, si-nivelen kiputila).

Kurssin hinta 260€ (sis. Alv 24%).

Kurssipaikka: Turun Hieronta-Akatemia

Ilmoittautuminen: noraseppa@hotmail.com

MOBILISOINTI JA MET-TEKNIIKAT  

perjantaina 8.3.2019  klo 15-20

lauantaina 9.3.2019  klo 9-16

Tervetuloa oppimaan tehokkaita ja helposti toteutettavia mobilisointitekniikoita kahden päivän koulutukseen!

Kurssilla perehdytään teoriatasolla tarkemmin rangan biomekaniikkaan sekä käytännössä lähestytään rangan liikerajoituksia tehokkaasti MET-tekniikalla. Huolellinen liikkeen/rajoituksen tutkiminen tehdään ennen hoitoratkaisun valintaa.

MET-tekniikka (muscle energy technique) tarjoaa turvallisen ja erittäin tehokkaan tavan lisätä nivelten ja yksittäisten nikamien liikettä vähentäen jännitystä mm faskiassa. Tällä samaisella tekniikalla lähestymme myös esim. palleaa sekä leukaniveltä. Näiden tärkeiden alueiden hoitamisella saat asiakkaan kokonaistilanteen edistymiseen huimasti vauhtia! Kurssilla opitaan myös monipuolisesti muita hyväksi ja tehokkaaksi havaittuja tekniikoita, esim. vipuvarsitekniikoita ja faskiatekniikoita

Kurssin hinta 260€ (sis. Alv 24%), Saat kurssilla kaikki opetettavat tekniikat sisältävän materiaalin, jossa tekniikat on valokuvattu huolellisesti. 

Kurssipaikka: Turun Hieronta-Akatemia

lmoittautuminen: noraseppa@hotmail.com

Yhteystiedot

Humalistonkatu 17 a, 2. krs.
20100 Turku

Puhelin
(02) 233 9993

Ota yhteyttä