Koulun henkilökunta

Koulun rehtori

Anu Vallin

Koulun rehtori Anu on peruskoulutukseltaan fysioterapeutti. Anu on toiminut hieronnan opettajana vuodesta 1994 alkaen. Keväällä 2007 hän valmistui näyttötutkintomestariksi, sekä hänellä on taustalla ammatillinen opettajankoulutus. Anu on vauvahieronnan ohjaaja/opettaja. Anu on erikoistunut lääketieteelliseen akupunktioon, McKenzie-terapiaan A, B, C ja E osiot sekä osteopaattiseen mobilisoivaan hierontaan. Hyvänlaatuinen asentoperäinen huimauskoulutus, kinesioteippaus, SOMTYN-ranganmobilisointikoulutus. Hänellä on Fysikaalinen hoitola Acutus koulun tiloissa (erikoistunut selän ongelmiin).

Mika Pihlman

Mika on toiminut koulussamme opettajana tammikuusta 2007 alkaen. Mika on valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 1998, urheilufysioterapeutiksi hän valmistui vuonna 2000. Lisäksi hän on erikoistunut manuaaliseen terapiaan sekä lääketieteelliseen akupunktioon. Mika on erikoistunut Maitland-terapiaan, Faskia-manipulaatioon sekä motoriseen kontrolliin. Mika antaa myös koulun tiloissa fysikaalisia hoitoja.

Niko Muurinen

Niko on aloittanut opettajana koulullamme vuoden 2017 lopulla. Hän on neljännen vuoden naprapatian opiskelija ja hieroja. Niko avaa vastaanoton koulun tiloihin helmikuun 2018 aikana. Naprapaatti on erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön toimintahäiriöiden ja sairauksien tutkimiseen, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. 

Asta Vihervirta

Asta on ammatiltaan hieroja. Asta vastaa koulumme ajanvarauksesta ja toimii asiakaspalvelutehtävissä, sekä ohjaa opiskelijoita käytännönharjoittelun aikana.

Kirsi Rinneranta

Kirsi on koulutukseltaan koulutettu hieroja, HEAT-tutkinnon (hierojan erikoisammattitutkinnon) suorittanut. Kirsin tehtävänä on toimia työssä oppimisharjoittelun valvojana sekä osallistuu pienissä määrin koulutukseen.

Yhteystiedot

Humalistonkatu 17 a, 2. krs.
20100 Turku

Puhelin
(02) 233 9993

Ota yhteyttä