Koulun henkilökunta

Koulun johtaja

Anu Vallin

Koulun johtaja Anu on peruskoulutukseltaan fysioterapeutti. Anu on toiminut hieronnan opettajana vuodesta 1994 alkaen. Keväällä 2007 hän valmistui näyttötutkintomestariksi, sekä hänellä on taustalla ammatillinen opettajankoulutus. Anu on vauvahieronnan ohjaaja/opettaja. Anu on erikoistunut lääketieteelliseen akupunktioon, McKenzie-terapiaan A, B, C ja E osiot sekä osteopaattiseen mobilisoivaan hierontaan. Hyvänlaatuinen asentoperäinen huimauskoulutus, kinesioteippaus, SOMTYN-ranganmobilisointikoulutus. Hänellä on Fysikaalinen hoitola Acutus koulun tiloissa (erikoistunut selän ongelmiin).

Niko Muurinen

Niko on toiminut koulullamme opettajana vuodesta 2017 lähtien. Lisäksi hän järjestää lisäkoulutuksia jo valmistuneille tai tällä hetkellä opiskeleville hierojille.  Hän on  erikoistunut tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkimiseen, hoitamiseen ja ennaltaehkäisyyn manuaaliterapian ja harjoittelun keinoin.  Hän on ammatiltaan naprapaatti (AMK) ja hieroja. Niko ottaa vastaan asiakkaita Napra Clinicillä, joka sijaitsee hieronta-akatemian tiloissa. Lisätietoja Nikosta ja naprapatiasta osoitteesta: www.napraclinic.com 

 

Mika Pihlman (vieraileva luennoitsija) 

Mika on toiminut koulussamme opettajana tammikuusta 2007 alkaen. Mika on valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 1998, hän on urheilufysioterapeutti. Lisäksi hän on erikoistunut manuaaliseen terapiaan sekä lääketieteelliseen akupunktioon. Mika on erikoistunut Maitland-terapiaan, Faskia-manipulaatioon sekä motoriseen kontrolliin. 

Jaana Dembele

Jaana on ammatiltaan hieroja. Jaana vastaa koulumme ajanvarauksesta ja toimii asiakaspalvelutehtävissä, sekä ohjaa opiskelijoita työssä oppimisjaksolla.

Kirsi Rinneranta

Kirsi on koulutukseltaan koulutettu hieroja, HEAT-tutkinnon (hierojan erikoisammattitutkinnon) suorittanut. Kirsin tehtävänä on toimia työssä oppimisharjoittelun valvojana sekä osallistuu pienissä määrin koulutukseen.

Yhteystiedot

Humalistonkatu 17 a, 2. krs.
20100 Turku

Puhelin
(02) 233 9993

Ota yhteyttä