Hierojakoulutus

Hierontakoulutus on tarkoitettu kaikille hieronnasta ja terveydestä kiinnostuneille. Koulutukseen ei vaadita aikaisempaa kokemusta alalta. Opiskelujen aloituksen edellytyksenä on hyvä opiskelumotivaatio ja terveydentila sekä vähintään 18-vuoden ikä.

Olemme kouluttaneet hierojia vuodesta 1994 alkaen,  joten meillä on erittäin osaava ja motivoitunut henkilökunta sekä  vankka koulutustausta takanamme. 

Koulutuksemme kuuluvat Kelan opintotuen piiriin.

Koulutuksen sisällöstä

Hierojakoulutuksen sisältö ja opetus perustuvat suoraan Opetushallituksen hierojan ammattitutkintoon määrittelemien asioiden mukaisesti. Hieronnan ammattitutkinto 2019 Lisätietoja tutkintovaatimuksista löydät Opetushallituksen sivuilta: Hieronnan ammattitutkinnon perusteet

Lähiopetusta  on kaksi kertaa viikossa aamuisin klo 9-12 tai iltaisin klo 17-20 ryhmävalintasi mukaan. Halutessasi voit osallistua vaihdellen aamu- ja iltaopetukseen.

Ensimmäisten 3 kk:den aikana käydään suurin osa teoriaopetuksesta läpi, jonka jälkeen alkaa työharjoittelujakso. Työssä harjoittelujakso suoritetaan koulun klinikalla. Koulutukseen kuuluva työharjoittelumäärä on 120 tuntia. Tekemällä työharjoittelua yli 120 tuntia, on mahdollista saada hyvitystä koulutusmaksusta. Työharjoittelua tehdään osittain teoriatuntien puitteissa. Työharjoittelu suoritetaan koulun vastaanotolla valitseminasi ajankohtina henkilökunnan valvonnassa. Työharjoittelupäivät ovat maanantai, keskiviikko tai perjantai, myös muutamina lauantaipäivinä on mahdollista tulla harjoitteluun. Työharjoittelu suoritetaan koulun tiloissa henkilökunnan valvonnassa. Koulu huolehtii asiakkaiden hankkimisesta opiskelijoille.

Osa teoria-asioista opiskellaan itsenäisesti. Koulutukseen sisältyy laaja oppimateriaali, mikä tentitään kahdella välitentillä ja yhdellä lopputentillä. Kirjahankintoja ei sinun tarvitse tehdä.

Koulutuksen hinta

Peruskoulutuksen hinta on 2200 € sisältäen alv:n 24%. Varausmaksu 200 € maksetaan ennen koulutuksen alkua ja se vähennetään kurssimaksusta.

Varausmaksulla (200 €) varaat opiskelupaikkasi. Mikäli peruutat koulutuspaikkasi 3 vko:a ennen koulutuksen alkua, varausmaksua ei palauteta.

Koulutusmaksun voit maksaa 1-10 erässä seuraavasti:

  • 1 erässä 2000 €
  • 2 erässä 2 x 1000 €
  • 3 erässä 3 x 667 €
  • 4 erässä 4 x 500 €
  • 5 erässä 5 x 400 €
  • 6 erässä 6 x 334 €
  • 7 erässä 7 x 286 €
  • 8 erässä 8 x 250 €
  • 9 erässä 9 x 223 €
  • 10 erässä 10 x 200 €

Valitse itsellesi sopivin maksuerä. Tarvittaessa teemme henkilökohtaisen maksuaikataulun. Kaikki oppimateriaalit ja hoitomateriaalit sisältyvät koulutuksen hintaan.

Peruskoulutuksen jälkeen suoritettava hierojan ammattitutkinnon hinta on  1000 €. Lue  Lisää tutkinnosta.

Meillä voit opiskella myös oppisopimusopiskelijana tai yrittäjän oppisopimuksella, ota yhteyttä oppisopimustoimistoon.

Katso koulutusajat

Yhteystiedot

Humalistonkatu 17 a, 2. krs.
20100 Turku

Puhelin
(02) 233 9993

Ota yhteyttä