Hierojakoulutus

Hieronnan koulutus on tarkoitettu kaikille hieronnasta ja terveydestä kiinnostuneille. Koulutukseen ei vaadita aikaisempaa kokemusta alalta. Opiskelujen aloituksen edellytyksenä on hyvä opiskelumotivaatio ja terveydentila sekä vähintään 18-vuoden ikä.

Olemme kouluttaneet hierojia vuodesta 1994 alkaen,  joten meillä on erittäin osaava henkilökunta ja vankka koulutustausta takanamme. OPPILAITOKSESSAMME  OPISKELEVAT OVAT OIKEUTETTUJA HAKEMAAN KELAN OPINTOSOSIAALISIA ETUUKSIA. 

Koulutuksen sisällöstä

Teoriaopiskelu on kaksi kertaa viikossa aamuisin (9-12) tai iltaisin (17-20) ryhmävalintasi mukaan. Ensimmäisten 3 kk:den aikana käydään suurin osa teoriaopetuksesta läpi, jonka jälkeen alkaa työssä oppimisjakso. Työssä oppimisjakso suoritetaan koulun klinikalla.

Hierojakoulutuksen sisältö ja opetus perustuvat suoraan Opetushallituksen hierojan ammattitutkintoon määrittelemien asioiden mukaisesti. Hieronnan ammattitutkinto 2019 ( uudet tutkinnon perusteet tulleeet voimaan 1.1.2019)

Osa teoria-asioista opiskellaan itsenäisesti. Koulutukseen sisältyy laaja oppimateriaali, mikä tentitään kahdella välitentillä ja yhdellä lopputentillä. Kirjahankintoja ei sinun tarvitse tehdä.

Työharjoittelua tehdään osittain teoriatuntien puitteissa (työharjoitteluaikana on myös muutama teoriatunti). Työharjoittelut tehdään joustavasti oppilaan oman aikataulun mukaisesti, miten sinulle sopii tulla koululle. Työharjoittelupäivät ovat maanantai, keskiviikko tai perjantai, myös muutamina lauantaipäivinä on mahdollista tulla harjoitteluun. Työharjoittelu suoritetaan koulun tiloissa opettajien valvonnassa. Koulu huolehtii asiakkaiden hankkimisesta opiskelijoille.

Koulutukseen sisältyy myös neljä kirjallista etätehtävää, joissa aiheina kirjaamisen harjoittelu, yksilöllinen taukojumppa-, venyttely sekä lihasten harjoitusohjelman laatiminen, hierontaraportin laatiminen yhdestä asiakkaasta sekä liiketoimintasuunnitelman osio. Hierontaraportissa hoidat asiakasta useamman kerran ja teet hänestä kirjallisen hoitosuunnitelman.

Koulutuksen hinta

Peruskoulutuksen hinta on 2200 € sisältäen alv:n 24%. Varausmaksu 200 € maksetaan ennen koulutuksen alkua ja se vähennetään kurssimaksusta.

Varausmaksulla (200 €) varaat opiskelupaikkasi. Mikäli peruutat koulutuspaikkasi 3 vko:a ennen koulutuksen alkua, varausmaksua ei palauteta.

Koulutusmaksun voit maksaa 1-10 erässä seuraavasti:

  • 1 erässä 2000 €
  • 2 erässä 2 x 1000 €
  • 3 erässä 3 x 667 €
  • 4 erässä 4 x 500 €
  • 5 erässä 5 x 400 €
  • 6 erässä 6 x 334 €
  • 7 erässä 7 x 286 €
  • 8 erässä 8 x 250 €
  • 9 erässä 9 x 223 €
  • 10 erässä 10 x 200 €

Valitse itsellesi sopivin maksuerä. Kaikki oppimateriaalit ja hoitomateriaalit sisältyvät koulutuksen hintaan.

Peruskoulutuksen jälkeen suoritettava hierojan ammattitutkinnon hinta on  1000 €. Lue  Lisää tutkinnosta.

Meillä voit opiskella myös oppisopimusopiskelijana tai yrittäjän oppisopimuksella, ota yhteyttä oppisopimustoimistoon.

Katso koulutusajat

Yhteystiedot

Humalistonkatu 17 a, 2. krs.
20100 Turku

Puhelin
(02) 233 9993

Ota yhteyttä